REFLEXOLOGIA PODAL

La reflexologia és un mètode utilitzat des de l'antiguitat en les medicines tradicionals de tot el món, des d'Egipte fins a la Xina.

Consisteix en estimular els òrgans, articulacions, etc... del cos a través dels seus punts "reflexos" al peu mitjançant un suau massatge, de manera que aquests òrgans reben uns impulsos nerviosos capaços d'activar-los i equilibrar-los.

La reflexologia és una tècnica molt agradable per a la persona i els seus efectes són altament beneficiosos, tant com a prevenció com en tant que tractament de diferents patologies, ja que a través d'una pressió suau als peus proporciona una profunda relaxació i benestar, mentre que en el cos es va produint una activació dels punts o zones bloquejades, traduint-se en una major irrigació de la sang, una eliminació de toxines i una millora de la salut.

Aquesta tècnica equilibra igualment les energies de l'organisme, afavorint el propi mecanisme d'auto-curació del cos.
Es recomana per disminuir l'estrès, enfortir el sistema immunològic, prevenir malalties, millorar el son...

És també especialment útil en cas de dolor en llocs on no és aconsellable el massatge "directe": zones molt contracturades, artrosi, reuma, fibromiàlgia... així com en malalties cròniques: migranyes i mals de cap, neuràlgies, còlics renals i trastorns nerviosos...


CONCERTA LA TEVA VISITA

LLAMANDO AL 93 796 44 51
WhatsApp +34 681 05 67 27