OSTEOPATIA


L´OSTEOPATIA és una teràpia manual reconeguda per la O.M.S. (Organització Mundial de la Salut), basada en el fet que tots els sistemes del cos treballen conjuntament, estan relacionats i interconnectats, i és per això que els trastorns en un sistema poden afectar el funcionament dels altres. És per tant una pràctica de tipus holístic.

El tractament consisteix en un sistema de tècniques pràctiques orientades a alleujar el dolor, restaurar funcions i promoure la salut i el benestar. Utilitza un ampli ventall de tècniques (impulsos d’alta velocitat i curta amplitud, tècniques funcionals, inhibicions…) per tornar l’harmonia i l’equilibri que causen malalties i inhibeixen la recuperació.

Encara que l’osteopatia és solament una, hem decidit dividir-la en branques per entendre-ho millor, depenent de la part del cos en què es centrin.

Osteopatia estructural: Dedicada al restabliment de l’aparell musculoesquelètic i de la postura, centrant-se en la columna vertebral i traumatismes.
Osteopatia cranial: Se centra en els problemes cranials i la seva influència en el sistema nerviós central.
Osteopatia visceral: Enfocada cap a la curació d’òrgans i vísceres, millorant la funció d’aquests mitjançant manipulacions per aconseguir un millor reg sanguini.

 L´Osteopatia  és una teràpia manual, fundada sobre un coneixement precís de l’anatomia, la biomecànica i la fisiologia del cos humà, per al restabliment i la preservació de la salut, així com la prevenció de la malaltia.
Està basada en un examen clínic per tal de poder evidenciar les disminucions de la mobilitat o motilitat dels teixits que alterin l’equilibri de l’organisme.


Segons Andrew Taylor Still, en la seva autobiografia:

L’Osteopatia és la ciència que consisteix en el coneixement de l’estructura i funcions del mecanisme humà mitjançant el qual la naturalesa sota el tractament científic peculiar de la pràctica osteopàtica, en harmoniosa acord amb els seus propis principis mecànics, pot recobrar-se de desplaçaments, desorganitzacions, trastorns i la consegüent malaltia i recuperar el seu equilibri normal de forma i funció en condicions de salut i vigor.


CONCERTA LA TEVA VISITA

LLAMANDO AL 93 796 44 51
WhatsApp +34 681 05 67 27