MASSATGE

El massatge manual (quiro = mà) és una tècnica molt antiga, actualment utilitzada amb diferents propòsits: terapèutics, esportius o de benestar. El / la quiromassatgista, a través de diferents maniobres manuals, treballa sobre els teixits tous del cos proporcionant alleujament i un efecte terapèutic en qui rep el massatge.

El massatge terapèutic actua sobre diferents malalties: contractures, tendinopaties, lumbàlgies, etc. així com sobre altres problemes d'origen emocional (psicosomàtic) com mals de cap, fibromiàlgia, depressió, nerviosisme... que poden millorar o en què el massatge pot ser un suport molt positiu d'altres teràpies (mèdiques o psicològiques, per exemple).

El massatge esportiu té dos propòsits principals: el de pre-competició que prepara els músculs i articulacions per a la pràctica esportiva i el de post-competició que ajuda al cos a recuperar-se i relaxar-se després de la pràctica esportiva.

I finalment, el massatge de benestar, que és el que s'aplica amb certa regularitat per contrarestar els efectes de l'estrès quotidià, mantenir la musculatura i les articulacions en òptimes condicions i prevenir dolors provocats per contractures, tensió, males postures, etc.

Indicacions: El massatge està indicat per a contractures, adherències, esquinços, lumbàlgies, escoliosis, tendinopaties, com a suport en processos de rehabilitació, com a sedant del sistema nerviós, en tractaments anticel·lulítics i, en general, com a estimulant de l'equilibri físic i mental, ja que ajuda a alliberar tensions i relaxa.


CONCERTA LA TEVA VISITA

LLAMANDO AL 93 796 44 51
WhatsApp +34 681 05 67 27